Witajcie Drogie Panie!
Świętować można z wielu różnych okazji.
Świętowanie poprzez robienie tego, co się lubi nie patrząc na opinii innych ludzi jest najlepsze!
Zasady konkursu:
Świętowanie poprzez robienie tego, co się lubi nie patrząc na opinii innych ludzi jest najlepsze!
- Konkurs dotyczy Areny Mody.
- Obowiązuje Regulamin Konkursów Oficjalnych.
- Wysyłając pracę, w temacie należy wpisać "Praca na konkurs - Walentynkowa singielka".
- Na początku pracy należy zawsze podać dokładny nick z gry (imię Pani, nie login, którym logujemy się do gry).
- Oczekiwaną formą pracy jest opis (maksymalnie 100 słów) jak Wasza Pani, będąca szczęśliwą Singielką, spędza tegoroczne walentynki - w opisie musi się znaleźć przynajmniej jedna rzecz, z której Pani cieszy się, że nie musi robić w walentynki w przeciwieństwie do innych par/osób. Do zgłoszenia należy dołączyć zdjęcie Pani na dowolnym tle z gry, które ukazywać będzie, jak bawi się ona 14 lutego.
- Przykładowo: "W tym roku na walentynki poszłam do swojej ulubionej cukierni i nie musiałam jak inne dziewczyny ukrywać się przed chłopakiem, że chce zjeść tak dużą ilość babeczek", "Będąc z chłopakiem nie mogłam tańczyć bez butów na dyskotece, w tym roku właśnie to zrobię! Żegnajcie niewygodne obcasy!", "Podczas długich zakupów, kupiłam sobie samej prezent - przynajmniej nie musiałam jak wszyscy oglądać wielkich pluszowych misiów i pudełek z czekoladkami"
- Samotne literki (a, z, w, i, u, o) są liczone jako osobne słowa.
- Prace należy przesłać w postaci prywatnej wiadomości - PW do Casandra. Tylko w ten sposób praca może zostać zakwalifikowana do konkursu. Prace przyjmowane są tylko i wyłącznie za pośrednictwem forum.
- Instrukcje jak wysłać zdjęcie na konkurs znajdziesz w wątku: Jak dodać zdjęcie na konkurs - instrukcja
- Przypominamy o tym, żeby nie usuwać pracy z galerii przynajmniej do czasu ogłoszenia wyników. Praca usunięta
z galerii "znika" z forum, co jest równoznaczne z jej dyskwalifikacją. - Termin składania zgłoszeń to 22.02.2023 r. (włącznie)
Wzór wiadomości z pracą konkursową oraz więcej informacji na temat terminów i formalności znajdziecie w Regulaminie Oficjalnych Konkursów.
Dla zwycięzców przewidziane są nagrody:
I miejsce - 40 diamentów i 115 szmaragdów
II miejsce - 30 diamentów i 85 szmaragdów
III miejsce - 20 diamentów i 60 szmaragdów
Wyróżnienia - 10 diamentów i 40 szmaragdów
Dla zwycięzców przewidziane są nagrody:
I miejsce - 40 diamentów i 115 szmaragdów
II miejsce - 30 diamentów i 85 szmaragdów
III miejsce - 20 diamentów i 60 szmaragdów
Wyróżnienia - 10 diamentów i 40 szmaragdów
Życzymy udanej zabawy!