IcEcReaM написа:Лъки Лучано написа:IcEcReaM написа:Няма ли да има залози от нашата родна "Б" група?
Ами най-вероятно не ,защото ще ми стане наистина много работата ако пусна мачове и от Б група.
Замисляй се за помощник
Че той няма ли си?

Модератори: naksdy, Форум Модератор
IcEcReaM написа:Лъки Лучано написа:IcEcReaM написа:Няма ли да има залози от нашата родна "Б" група?
Ами най-вероятно не ,защото ще ми стане наистина много работата ако пусна мачове и от Б група.
Замисляй се за помощник
George_P написа:Бих искал да попитам има ли значение дали първо съм си регистрирал залога в темата или първо съм си подарил билета?И ако например си подаря билет има ли значение кога ще го регистрирам във форума(стига това да е в рамките на зададеното време)?
Xriseto написа:Главата написа:Слънце написа:Защо няма вече залози???
Аре отговорете му на човека де!Колко ще висим да ви чакаме?!Пуснете някой друг залог!Толкова интересни мачове имаше,вие всичките ги проспахте...
Нямя к'во да стане брат. Изобщо не им пука за играта. Тук са да отбият номера и да си вземат паричките. Ще пише преди 2 седмици единия админ, че и той бил човек имал нужда от почивка. Кат ти се почива не се занимавай с играта, лягай си и си почивай.
Burgazliqta написа:А аз да ви питам, кога ще дадете печалбите от позналите Есенен Първенец на А група ????
shantav написа:Не разбрах къде трябва да регистрирам билета може ли линк?!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта