Уважаеми играчи,
много моля всеки от вас да прави залога по следният начин:влизате в съответната тема за съответният мач,слагате линк към героят си и отдолу прогноза - елементарно е.Билета за играта 1х2 ще е 20

Така първо ще ни олесните нас при отчитането и второ но не на последно място,ще се избегнат гневни коментари от сорта "ама аз съм познал мача,но не съм сложил линк към героят си,как не ви е срам да не ми го приемете" или "вие сте измамници" и т.н.
Лично аз залози без линк няма да приемам,предполагам че и колегите няма да ги приемат.
Другото което искам да знаете е,че след като се заключи темата няма да правим никакви корекции - който каквото е писал там това ще е.
Затова МОЛЯ ПРЕГЛЕЖДАЙТЕ СИ ПОСТОВЕТЕ В ТЕМИТЕ когато ги пускате,за да сте сигурни че всичко е направено както трябва.
Ако правите залог от името на друг играч,поствате залога по следния начин:

ВАЖНО:
Ако има продължения и дузпи в даден мач печелившата прогноза ще зависи от резултата на мача в края на второто продължение на мача!
Тоест ,ако след 120-тата минута след последният съдийски сигнал на второто продължение резултата е 1:1 и ще има дузпи - печелившата прогноза е РАВЕНСТВО и т.н.!!!