Нямам много време да пиша подробности, затова ще ви копна част от кореспонденцията ми с админите. Вие ще прецените колко много ни баламосват и ни правят на глупаци, гавра и подигравка с малкото останали играчи в тази "пародия" на игра.
20.01.2017 10:26 Уведомление:
Здравейте,
Това, което казвате не е вярно...Също така не смятаме, че има график за падането на рога. Той се пада на късмет. Никой не знае кога ще се падне той. Играчите могат само да предполагат и да взимат подаръци, когато смятат, че той ще се падне. За това може в един ден да се падне и няколко пъти, а в друг ден да не се падне изобщо. Шансът, който имат всички играчи да им се падне е напълно еднакъв. За това, колкото повече подаръци се взимат, толкова по-голям шанс ще имате да го получите. Не смятаме, че се подиграваме с вас. Просто този предмет се пада много трудно, както и вие сами виждате. Точно за това е специален. Ако се падаше на всеки, то нямаше да бъде такъв.
23.01.2017 16:47 Уведомление:
Здравейте,
Не са правени промени по подаръците и получаването на рога. Ваше решение е дали искате да вярвате на това или не.
Вярвайте ни, мили хора, ако си нямате друга работа и давайте парички, блажени са вярващите!
26.01.2017 16:38 Уведомление:
Здравейте,
Не се подиграваме с вас. Просто рогът се пада на шанс. Специално беше предадено това до разработчиците да бъде направена проверка и те потвърдиха, че няма проблем с получаването му.
Ето последното ми писмо до тях, на което изобщо и не благоволиха да ми отговорят, явно не им "изнася" :
Нормално ли е 5 денонощия JAKLIN да стои като последния спечелил рога и никой след нея да не успява да го спечели, а казвате, че сте проверили и нямало проблем с получаването му? То време не остана до края на подаръците! И колко играчи го спечелиха този път, няма и 10-тина, срамота.

Това ли ви е безпроблемното му получаване? То като в подаръците няма рог, как да се падне, нали? А се набутаха толкова средства от толкова много хора. Наясно ли сте, че вече ви нямаме доверие за нищо и хората се отказват от играта? И тя ще стане като старата версия, дето вече не се поддържа и цъкат има - няма 100-тина реални играчи, останалото е техни мултита. Тук в момента са 300, а след "подаръците" ви ще останат на половина, цели банди ще се блокират.

Помислете и за да изкупите вината си, раздайте рогчета на всички активни играчи, купили над 300 подаръци.
Според мен преиграването на подаръците не е решение, защото телефоните и звездите, които сменихме за снежинки няма как да ни върнат отново, а и парите, дето сме "закопали" за рога, няма как да ни се върнат, а отново още толкова пари предполагам, че никой няма да вложи. Най-добре е да се даде по 1 рог на всички, които са купили яко подаръци и да се приключи.
Има и вариант да сигнализираме на по-високо ниво, да пишем до шефовете на играта, до Ексес Софтуер, където си влагаме парите. Опитах да искам адреса им, а вижте как ми отговориха:
20.01.2017 14:35 Уведомление:
Съжаляваме, но Администрацията е последното ниво, на което можете да подадете оплакване.
Ми не мисля, че е така, помагайте да се справим с наглостта и безочието! Трябва да разберат, че не могат да ни "доят" по този начин, ако не оправят нещата, ще пишем и на Господарите на ефира! Нека всички разберат за безобразията им, как се гаврят с нас и се облагодетелстват за наша сметка, и как злоупотребяват със служебното си положение!