Правила на галерията

Тук ще намерите правилата на играта и форума

Правила на галерията

Мнениеот Admin » Пон Юни 06, 2011 2:23 pm

Целта на тази галерия е да узнаете повече неща един за друг, да видите с кого се биете рамо до рамо и да погледнете врага си очите..

Всички изпратени от вас снимки преминават предварителна проверка и в случай, че отговарят на изискванията, ще бъдат одобрени и качени в профила ви.

Първоначално можете да си сложете до 10 снимки, но ако вашата творческа натура се чувства тясно в тези рамки, то количеството на снимките може да се увеличи.

Другите потребители могат да гласуват за вашите снимки, като това ще донесе на вашия герой доход във формата на монети и дори руда.

След като достигнете второ ниво, вие също ще може да дадете своя глас за чужди снимки, но не по-често от веднъж на 24ч. за всяка снимка, която ви харесва.

Вашата снимка няма да мине проверката, ако:
1.Не е неудобна за преглеждане – прекалено малка, обърната, прекалено тъмна или светла, изображението е с лошо качество.
2.Снимката е качена на сървъра непълна или с грешки .
3.Снимката се повтаря
4.Съдържа направени в графичен редактор надписи;
5.Прекалено много е обработвана с графичен редактор ;
6.Възникне съмнение, че това наистина е ваша снимка. В този случай модератор може да изиска от вас допълнителни снимки за доказателство. Фотографии само на деца без родители не се допускат..
7.Съдържа политическа, религиозна, расистка, нацистка пропаганда и/или символи, а също така и подкани към етнически конфликти.
8.Носи рекламен характер (включително на цигари и алкохол). Забранени са снимки, подканващи към някакви действия, и снимки с разпознаваеми етикети, символи и т.н. на съответните компании .
9.Носи рекламен характер, нарушава авторски, имуществени или други права, заимства чужди надписи и линкове .
10.Носи обиждащ характер, назависимо от обекта на обидата, съдържа непристойни символи и/или обидни жестове и/или пози .
11.Пропагандира наркотици или други забранени вещества от законодателството на РБ, в това число изображения на спринцовки, листа на марихуана, линии прах и др.
12.Забранени са всякакакви снимки с порнографски характер, съдържащи какъвто и да е предмет от секс индустрията. Одобряването или отказването на снимки по бельо, бански, във вана и т.н. е изцяло по преценка на модератор.
13.Съдържа някаква форма на насилие, без значение дали над хора, животни, кукли или манекени. Снимки с улов или с хваната на харпун риба също ще се отнасят към тази категория.
14.Предизвиква отвращение.
15.Не съдържа изборажение на човек, а на домашни любимци, пейзажи, автомобили и др.
16.Снимката е неудачна – повредена е, направена е в неподходящ интериор или пейзаж. който предизвиква неприязън у зрителя.
Има отделна категория снимки, които могат да бъдат отхвърлени при неспазване на съпътстващите правила:
17.1. На снимката сте с маска, в кола, с каска, стоите с гръб или не се вижда лицето ви;
17.2. Групови снимки, без наличие на самостоятелна снимка на притежателя на акаунта;
17.3. На снимката не се вижда лицето – прекалено е малка снимката, не се вижда ясно, има само части от тялото;
17.4. Снимки от детството, без да има снимки като възрастен;

Остава само да добавим, че снимките не трябва да бъдат по-големи от 3Mb.
Поздрави!
Аватар
Admin
Глобален Модератор
Глобален Модератор
Побойник
Побойник
 
Мнения: 1329
Регистриран на: Чет Май 26, 2011 1:09 pm
Has thanked: 29 times
Have thanks: 283 times
Какъв си ти?: Софиянец

Назад към ПравилаWho is online

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron