Страница 1 от 1

Как да залагате в играта "1Х2"

МнениеПубликувано на: Нед Юни 10, 2012 8:48 am
от Лъки Лучано
Изображение

Уважаеми играчи,
много моля всеки от вас да прави залога по следният начин:влизате в съответната тема за съответният мач,слагате линк към героят си и отдолу прогноза - елементарно е.Билета за играта 1х2 ще е 20 Изображение!Ето и пример:


Изображение


Така първо ще ни олесните нас при отчитането и второ но не на последно място,ще се избегнат гневни коментари от сорта "ама аз съм познал мача,но не съм сложил линк към героят си,как не ви е срам да не ми го приемете" или "вие сте измамници" и т.н.
Лично аз залози без линк няма да приемам,предполагам че и колегите няма да ги приемат.
Другото което искам да знаете е,че след като се заключи темата няма да правим никакви корекции - който каквото е писал там това ще е.

Затова МОЛЯ ПРЕГЛЕЖДАЙТЕ СИ ПОСТОВЕТЕ В ТЕМИТЕ когато ги пускате,за да сте сигурни че всичко е направено както трябва.

Ако правите залог от името на друг играч,поствате залога по следния начин:
Изображение


ВАЖНО:
Ако има продължения и дузпи в даден мач печелившата прогноза ще зависи от резултата на мача в края на второто продължение на мача!
Тоест ,ако след 120-тата минута след последният съдийски сигнал на второто продължение резултата е 1:1 и ще има дузпи - печелившата прогноза е РАВЕНСТВО и т.н.!!!


Изображение

Как да залагате на 1х2

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2012 9:30 am
от Лъки Лучано
Уважаеми играчи,
всички които са си закупили билет но не са се записали в съответната тема за съответният мач във форума,билетите им ще бъдат НЕВАЛИДНИ!!!Това го пиша защото има доста хора които не са се записвали в темите.Съжалявам,но неможе за 50 човека които не са разбрали да правим компромис,при положение че другите 1000 души са разбрали и са се регистрирали правилно!
Благодаря за вниманието и се надявам вече ВСИЧКО да е кристално ясно.

Как да залагате на 1х2

МнениеПубликувано на: Пон Юни 18, 2012 11:07 am
от Лъки Лучано
Важно!
Моля за внимание от всички участници,
във фазата на директните елиминации залози ще се приемат САМО за отбора, който ще е краен победител и който ще продължи напред в шампионата. Отпада прогноза "равенство".Това ще важи за всички мачове от 1/4 финалите,1/2 финалите и за финалният мач!.
Успех на всички!