Страница 1 от 1

Цена за ползване на бо-т?

МнениеПубликувано на: Сря Авг 17, 2016 7:10 am
от ЦипиБейби
Колко пари трябва да налее един играч,за да може необезпокоявано да ползва бот?Да,знаем,че е забранено,но явно за играчите от бандата на Blood&Glory[BG] е позволено.И би следвало щом за тях е позволено,да е разрешено и на простосмъртните :) Като ще сме равни,да сме равни,нали така :)

И 2ри въпрос:"Модератор изпрати героя ви в затвора за срок от 4 ч. Причина: Провокации в коментар към подарък: Е щом пращаш негативни,явно мн съм те трогнал :Д Лейди популар е таман за теб,да знаеш :)."

Кое е провокативното в случая?Питам защото мен няколко пъти са ме пращали да я играя тази игра,но след доклади,наказания за червенотиквеничетата няма ,а мен ме наказват 4мин по-късно и то в 20.28мин в петък вечерта.Защо наказанието е анонимно и толкова бързо?Ползват ли се с преференции червеношийките от Blood&Glory[BG] или да :)

П.С Не обсъждаме наказания налагани на други играчи,а питам защо НЕ СЕ НАЛАГАТ ТАКИВА при явни нарушение.Шайка самозабравили се играчи,подобно на класик версията продължават да наглеят и да се правят на света вода ненапита,а администрацията отново стои безучастно.Защо?Кажете лимита на вкарани парични средства,и да си направим сметка колко ще ни струва свободното ползване на бот-ове.И аз искам да си пия кафето,а бота да ми бие в ловен,да мина метрото и нефтопровода и да ме записва в районите :)

Въпроса е зададен към Администрацията и Модераторите.Коментарите на "честните" няма да се вземат под внимание :)

Re: Цена за ползване на бо-т?

МнениеПубликувано на: Сря Авг 17, 2016 7:46 am
от HAMPl
Чирилке майамуно селска я кажи за вавилонеца кабасамурата и давид бе лайно просто кажи по колко закачалки са сложили тия пумий ... тия виртуални *@$*!@*# които си мислят че като бъгнат играта ще им пораснат малките уйове ???? КАжи бе пумиярке кажи за вас що не важат правилата а се оплакваш от другите наркоманче нефелно ??? До кога ще ви пазят и админи и модератори ??? Бъгнахте кештерминала и пак ви пуснаха тука да си развявате простотията и комплексарщината ??? 52000 предпазливост без зоб 32000 сила без зоб до кога така бе жълти педерасти до кога и админи и модератори ще ви търпят бе ??? Закривайте и двете игри и да почват самоубийствата от хората които живеят тука нещаснициии !!!

Re: Цена за ползване на бо-т?

МнениеПубликувано на: Сря Авг 17, 2016 12:25 pm
от smahnatiq
Абе ципи, ти откри топлата вода. Играта с бот не е на дневен ред, тъй като няма играч, който да не ползва някаква ПАД, включително и тези с админски права, на които е изключително забранено и само поради тази причина, би трябвало да им се отнемат правата, да не говорим за останалите им прегрешения, които са далеч по-груби от един безобиден бот.
Вече никой не наказва за десетките бъгове, които се използват и то отново от всички играчи, а само за обиди и то -избирателно. Е анонимно ще да е, как иначе? Нали ако ти се яви, ще осъмне с негативни за 2 години.
По отношение на комплектите дрехи и предмети, наблъскани в един слот-не само жълтите, не само стрелките(бивши и настоящи), ами и софето и почти всички играчи го правят и то безнаказано.
Е то да беше само тоя бъг... Всеки, над средно ниво на комп.грамотност, бъгва и то здраво. И как иначе? Жълтите бъгват от самото начало на играта и не са спирали, за останалите - е просто последствие и естествен стремеж да догонят "недостижимите", бих казал - недогоняемите.
Обаче, интуитивно си мисля, че една прекрасна сутрин ще се повтори оная картина, от недалечното минало, когато всички играчи, ползващи бот, осъмнаха в затвора и с блокирани акаунти.
Накратко, ако имате време и ви се занимава и губи в играта - цъкайте и не роптайте!
Няма справедливост в реала, няма и тук.

Re: Цена за ползване на бо-т?

МнениеПубликувано на: Сря Авг 17, 2016 1:44 pm
от ShitS
ще си останеш с питането. Ако ги имаш парите, давай ги и не се занимавай с глупости