Май е време да оплюя Форумчето ;)

Стари теми и постове

Модератори: naksdy, Форум Модератор

Май е време да оплюя Форумчето ;)

Мнениеот Кобрето » Чет Авг 11, 2016 11:45 pm

Такаааааааааааааа
Специално ще се обърна към Админчето Виктор.
Първо - Кой ти даде права за админ?
Второ - Кой ти каза, че можеш да си админ?
Трето - Плащат ли ти да си админ? (дано не, че съм редовен данъкоплатец)
Да ти обясня на кратко какво е задължението на един Администратор, че гледам бая ти куца:
- Администратора следи спазването на правилата в играта !
- Администратора следи работата на Екипа !
- Администратора следи всички наказания и при нужда се намесва !
- Администратора носи отговорност за всички от Екипа !
Та Драги ми, Смехурко, кое от горепосочените правиш?
Дано никога не попаднеш в Екип, който ръководя аз, защото ще ти направя живота черен ;)
Сега да направя разбор на онова излишното дето някой се е трудил да напише, ама за какво ли....

Offtopic :
1.Мултиакаунтинг

1.1 Мултиакаунтингът представлява регистрацията на повече от един акаунт от един играч. Това е строго забранено и се наказва с блокирането на всички акаунти без предупреждение. Наказанията за нарушаването на това правило се прилагат независимо дали акаунтите са нулеви или развити.

1.2. Игра от едно IP.
—Забранява се провеждането на боеве между играчи с едно IP.
—Забранява се изпращане на подаръци между играчи с едно IP (важи само за подаръци, които носят бонуси на играча (повишават игровите му показатели))
—Забранява се "Наглеждането на акаунти"

Наказание: Блокиране на акаунтите.

1.3. Наглеждане на акаунти.

За "Наглеждане на акаунти" се счита влизане в чужд акаунт от лице, притежаващо свой акаунт в sofiawars или лице, което няма такъв, независимо от времетраенето и причините за това. ВСЕКИ логин и ВСЯКО IP, сесия и текуща информация от браузъра (чието записване не противоречи на изискванията на закона) подлежат на записване.

Наказание: Блокиране на всички акаунти за неопределен период от време.

НЕ СЕ СЛЕДИ

Offtopic :
2. Наливане.

2.1. Забранено е използването на герои с цел повишаване на ресурсите и/или други показатели на други герои.

Наказание: Блокиране на всички акаунти на виновния играч.

Забранено е използването на герои за повишаване на ресурсите и/или други показатели на бандата..

Наказание: Блокиране на лидера на бандата за определен период от време, блокиране на виновния играч завинаги. При нарушения в големи размери – разформиране на бандата.

НЕ СЕ СЛЕДИ

Offtopic :
3. Притежание на герой.

С един герой може да играе само един човек. Отдаването на герой временно или за постоянно е забранено.

Наказание: Блокиране на всички акаунти за неопределен период от време.

НЕ СЕ СЛЕДИ

Offtopic :
4. Използване на бъгове и пробиви в системата на играта.

4.1.Забранено е изпозването на бъгове с цел получаване на лична изгода..

4.2. Забранено е използването на бъгове, причиняващи вреда на играта или на другите играчи..

4.3. Забранено е разпространение на информация за бъгове на други играчи чрез канали на играта (чат, форум, лични съобщения)

Наказания: В зависимост от тежестта на нарушението от 1 седмица затвор до блокиране на акаунта завинаги без право на възстановяване.

Забележка: При откриване на критически бъг и незабавното му съобщаване на администрацията се дават бонуси с игрови ресурси.

ТОВА НАПРАВО СИ СТАНА ПООЩРИТЕЛНО - СИРЕЧ НЕ СЕ СЛЕДИ

Offtopic :
5. Използване на скриптове

5.1. Забранява се неупълномощено въздействие на сървъра и/или на кода на играта. За упълномощени въздействия се смятат одобрените от администрацията плъгини/add-ons, които се инсталират на браузъра на играч и модифицират външния вид, информацията, действията и др. без вмешателство в игровия процес.

5.2. Забранява се създаването и използването на ботове или други автоматизирани (полуавтоматизирани) програми с цел извършване на каквито и да е действия, насочени към героя на потребителя или на други герои, като например наливане, повишаване на показателите на герой, а също така действия насочени към чата на играта.

5.3. При съмнения за използване на ботове се изпращат административни съобщения от модератор или администратор, на които играчът е длъжен да отговори незабавно. Ако играчът продължава да извършва действия в играта без отговор, той се счита за бот.
Ако системата засече използването на бот, то на играчът няма да му бъдат изпращани съобщения и ще бъде наказан без предупреждение.

5.4.При изпращане на многобройни заявки към сървъра се приема, че играчът използва непозволени програми, без които не би могъл да направи подобни заявки и ще бъде наказан без предупреждение.

Наказание: Блокиране на акаунта на нарушителя с право на възстановяване съгласно допълнителните услуги.

И ТУК НЕЩАТА СА ПЛАЧЕВНО-СМЕХОТВОРНИ

Offtopic :
6. Измами

6.1. Сдобиването с платените игрови услуги, игрови предмети, валута и други ценносити от системата за електрони плащания чрез измами е строго забранено.

Наказание: От затвор за неопределен период от време до блокиране на акаунта на нарушителя с право на възстановяване съгласно допълнителните услуги.

6.2. Забранено е масовото гонене на играчи от бандата с цел облагодетелстване от натрупаните в склада на бандата награди/ресурси .

Наказание: Затвор за неопределен период от време за виновните играчи. Отнемане на всички натрупани награди/ресурси в бандата.

ДА НЕ СИ ПОМИСЛИТЕ, ЧЕ И ТОВА СЕ СЛЕДИ ;)

Offtopic :
7. Кражба на акаунти

В случай на изчезване на игрово имущество по нерегламентиран начин (проникване в акунта) или чрез измама (или злоупотреба с доверието на притежателя на акаунта) открадното имущество не се възстановява.

Наказание: Блокиране на акаунта на нарушителя завинаги без право на възстановяване.

ТУК ЩЕ СЕ ИЗНЕНАДАТЕ - ИСТОРИЯТА ПОМНИ СЛЕДЕНЕ НА ТОВА ПРАВИЛО

Offtopic :
8. Съдържание

Правилата за въвеждане на каквато и да е потребителска информация са публикувани в правилата за общуване.

ЩЕ СТИГНЕМ И ДО ТАМ :)

Offtopic :
9. Търговия с герои.

Забранява се продажба и покупка на игрови акаунти в рамките на играта, форума или чата. Към търговията с герои се причислява и обява за безвъзмездно прехвърляне на герой.

Наказание: Блокиране на форумния и игровия акаунт.

ГОЛЕМО ВАЖНО - ИМА И ДРУГИ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ ОСВЕН ФОРУМА

Offtopic :
10. Услуги.

Забраняват търговия с игрови предмети и ресурси за реални пари, а също така и реклама на подобна търговия. Забранява се всяка търговска реклама.

Наказание: Блокиране на акаунта на нарушителя завинаги без право на възстановяване.

ТЕ ТАКОВА ЖИВОТНО НЕ СЪМ ЗАСИЧАЛА

Offtopic :
11. Административни акаунти.

Забранено е играчите да кръщават героите си с думи свързани с "Admin" или "Аdministration". Играчи с имена, които се сметнат за некоректни ще им бъде сменено името.

Админските акаунти са административни акаунти и се използват за администратиени цели. Те не се броят за нормални герои и поради тази причина имат различен аватар.

СЛУШАМ И ИЗПЪЛНЯВАМ !!!

Offtopic :
12. Лична информация.

12.1. Забранява се разпространяването в играта или форума на чужди лични данни без изричното писмено съгласие на съответното лице.

12.2. Лични данни са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци. По-конкретно, такива са: имена, ЕГН, адрес, телефон, месторождение, паспортни данни на лицето (физическа идентичност); семейно положение и родствени връзки (семейна идентичност); професионална биография (трудова дейност); здравен статус, психологическо и/или умствено състояние, сексуална ориентация (медицински данни); расов или етнически произход, политически, религиозни или философски убеждения (обществена идентичност); имотно състояние, финансово състояние, участие и/или притежаване на дялове или ценни книжа на дружества (икономическа идентичност) и др.

Наказание: Затвор и забрана за писане на лични съобщения за неопределен период от време.

ТУК ИМА МНОГО ЗА КАЗВАНЕ, ТА ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ МАЛКО КОМЕНТАР НА ТАЗИ ТОЧКА:
Ставахме свидетели как се разпространяват снимки, имена, телефони, мейли и какво ли още не за играчи, коментираше се на кого приятелката/жената е дебела, грозна, ниска, очилата и какво ли още не, да не говорим в играта какви епитети се ползваха между играчите в стил "Я мое да съм от село, ама не съм от баш крайните къщи", селскостопанският, просташки, извергски и унизителен речник и пожелания на много играчи биха довели до завист Стивън Кинг, че не се е сетил пръв, а пък драмите кой с кого си го слага.... тук може и сериал да се напише (да не кажа, че ще е в няколко тома).
Продължавам нататък:

Offtopic :
13. Лична кореспонденция.

13.1. Забранява се разпространяването на личната кореспонденция без изричното писмено сигласие на съответното лице, с което е проведена. Под лична кореспонденция се разбират личните съобщения във форума, играта и чата.

13.2. Споделяне на административна кореспонденция.
— Публичното споделяне на кореспонденция между Администратор и играч проведана в Съпорта на играта или на Лични съобщения между Администратора и играча в играта и/или форума, ще доведе до наказание както на прекия участник така и на този, който споделя информацията.
— За публично споделяне се смята също публикуването на тази информация във форуми, блогове, както и апликации за бърза кореспонденция като Скайп, MSN Месънджър, Yahoo Месинджър, ICQ и прочее.
— Единствено след позволението на Администратор, прекият участник може да сподели част от информацията стига тя да не е в разрез с тези правила, както и с Условията и Правилата за ползване на фирмата.
— Администратора си запазва правото да споделя подобна кореспонденция пред останалите играчи, ако тя е необоходима за доказване вината на прекият участник или трети лица в неправомерни действия водещи до проблемни ситуации във форума и/или играта.

Наказание: Затвор и забрана за писане на лични съобщения за неопределен период от време.

ЩЕ ОТДЕЛЯ И ТУК 2-3 РЕДА
Из девизи сме чели кореспонденция, чували сме разговори и сме виждали кореспонденции в скайп, та да не се изненада някой, че и за това не се следи ;)

И.... О, небеса - най-любимата ми част:

Offtopic :
При нарушаване на Правилата на играта или Общите условия за ползване, на играча може да му бъде ограничен достъпът до играта или възможността да използва Premium-Features. В този случай пропуснатите ползи от Premium-Features не се възстановяват.

В случаи на нарушение на правилата от точка 1 до точка 3, Администрацията, има правото, по своя преценка, да освободи определен герой, като му бъде отнето до 20% от базовите му показатели .

В отделни случаи, Администрацията, има право да предприема различни от описаните наказания по отношение на нарушителите, с цел да се поддържа комфорта на играта за останалите участници в игровия проект.

Ха сега, Драги ми Смехурко, осветли мен-неопитната и невежа в тая свера на колко от хванатите с бъгове и хакове смъкна показателите? Да ти помогна в пресмятането, ако ти куца математиката - 0 !!! Една голяма НУЛА !!!

Да обърна внимание на точка 8 и допълненията към нея:

Offtopic :
Правила за общуване

SofiaWars.com e развлекателно-хумористичен проект, затова атмосферата за общуване трябва да е доброжелателна, комфортна и приятна. Бъдете вежливи в отношенията си към другите и се забавлявайте.

За по-добро разбиране на възможните наказания и за поддържане на благоприятна атмосфера в играта е необходимо да избягвате следните действия.


Термини

Под наказанията с причина«спам/ флуд» попадат:
— Умишлено многократно повтаряне на една или няколко еднотипни фрази;
— Прекаленото използване на символи, букви, думи в съобщенията («))))», «!!!!!!» и т.н.), създаващи пречка за нормално общуване в чата и възприемането на информацията. Наказанието в този случай се определя от модераторите;
— Прекаленото използване на емотикони (не повече от 3 в едно съобщение или в няколко за кратък период от време.);
— Общуване предимно с емотикони, без използването на текст;
— Забранени са постоянни молби за нападане на играч, за оценяване на снимки, за изпращане на подаръци и т.н.);
— Безсмислен текст – изпращане на символи, които не носят никакъв смисъл и запълват прозореца на чата, като пречат на останалите играчи да общуват..

Офтопик — пускане на съобщение, което няма никакво отношение към темата на обсъждане. Модераторите имат право да определят по свое усмотрение границите на допустимото отклонение от темата.
— Обсъждането в чата на групов бой по време на боя, в канал различен от "Боен" ще се счита за офтопик!

Тролене — пускане на съобщение с цел предизвикване на флейм, конфликти между играчи, обиди, а също и съобщения, които могат да попречат на по-нататъчното обсъждане на темата в приятна атмосфера.

Капс (капслок, Caps Lock) — писане на съобщения с предимно големи букви. Примери за подобни нарушения са: «ЗДРАСТИ», «оНлАЙн-иГРа», «зДРАСТИ НА ВСИЧКИ». Наказанието е предупреждение, а при повторни нарушения – забрана за писане.

Ненормативна лексика — нецензурни изрази, псувни.

Завоалирана ругатня — ненормативна лексика (ругатни), изкуствено модифицирана чрез заместване на части за възприемане на думи с други букви или символи при запазване на смисловото съдържание на оригиналната дума..

Създаване на конфликтни ситуации, провокация
— Спорове с цел възпрепятстване на нормалното общуване, обиди и др. Допуска се намесата на модератор в дискусия, която е възможно да излезе от рамките на позволеното, с предуждение за предстоящо наказание и молба за смяна на темата на по-доброжелателна. При продължение на провакативната дискусия се следват наказания.

— При публични действия свързани с името на героя, описание на герой или банда, девиз на герой или банда, име на домашен любимец, Екипа на играта има право да помоли даден играч да промени въведаната от него или от неговата банда информация с цел да бъде предотвратен конфликт и да се създаде по-приятна обстановка за общуване и игра. При отказ на този играч да изпълни молбата на Екипа, той ще бъде наказан със затвор за неопределен период.

Клевета — набеждаване или разпрастранение на лъжливи сведения, с цел да накърнят честта и достойнството на друго лице или подриващи неговата репутация. Клеветата е абсолютно недопустима, като клевета по адрес на Администрацията се наказва най-строго.

Обсъждане на наказания и действия на модератор — можете да подавате оплаквания от модераторите в специална тема във форума на играта. Всички обсъждания или оценка на действията на модераторите на друго място са забранени.

Разпространение на реклами и други непозволени линкове — разпространение на линкове, които не са свързани с играта, сайтове, които могат да нанесат вреда на компютъра на играча. Разрешени са линкове към форума и други сайтове свързани с проекта SofiaWars.com, и за музикални поздрави, като последните не трябва да нарушават правилата. Отговорност за съдържанието на даден линк носи играчът, който го е публикувал.

Разпалване на етнически конфликти — действия, които са отправени с цел разпалване на нациолна или расова вражда, социални конфликти, изказвания за превъзходство или непълноценност на граждани по признак националност.

Обсъждане на тема от сексуален характер — изпращане на порнографски и еротични материали, пропаганда на порнография, еротика, също така обсъждане на теми, свързани с въпроси от сексуален характер.
Език на общуване

За максимално комфортна игра е взето решение да се общува само на български език. Съобщения на всички останали езици ще бъдат изтривани и наказвани по преценка на модератора и администрацията. При повторни нарушения е възможно блокиране на акаунта завинаги.

В проекта и прилежащите компоненти трябва да се пише на кирилица. Съобщенията на латиница ще бъдат изтриване и наказвани по преценка на модератора и администрацията. Това се отнася и за девизи, информацията за играчи и банди, и др.
Общи правила

В играта Sofia Wars.com са забранени::

спам, флуд, офтопик, капс, тролене, възпрепятстване на общуването;
непреки обиди към други играчи, провокация;
опити за измами или заблуждаване на други играчи;
Използването и цитирането на ненормативна лексика, завоалирани изрази, ако те имат двойствен характер и може да бъдат разпознати като вулгарни или нецензурни (например заместване на букви в думите с някакви други символи или съкращаване на нецензурни фрази.);
явно или завоалирано обсъждане, реклама или пропаганда за употреба на наркотични вещества, алкохол или други вещества, забранени със закон;
изказвания (лозунги, приветствия, и фрази) от расистки, фашистки, националистически характер, а също така и други форми на унижение на човешкото достойнство по религиозен, полов или друг признак. Опити за разпалване на етнически или расови конфликти, призиви за насилие и тероризъм. Фрази от рода – „Ходете си на село“ и т.н. също са забранени;
заплахи за саморазправа в реалния живот, както и заплахи за причиняване на каквито и да е щети;
обсъждане, предложения и запитване за продажба (обмяна) на игрови предмети за реални пренадлежности или услиги, а също така обсъждане, предлагане и запитване за продажба (обмяна) на герои, начини за повишаване на показателите срещу реални или игрови ценности или услуги.;
Обсъждане на платените услуги в негативен аспект;
Разпространение на реклами и други непозволени линкове;
Обсъждане на политика, държавната власт, действия на политици, действия на органите на властта, учреждения или политически сформирования;
Деструктивни действия по отношение на играта SofiaWars.com, като публични призиви към други играчи да напуснат играта, изяви за напускане на играта и всякакви други действия, които могат да предизвикат негативни последици за игровия процес или създаване на пречки за неговото развитие.;
Използване и цитиране на ненормативна лексика, завоалирани ругатни в никовете, девизите, личната информация;
използване на имена, названия, завоалирани изрази, абревиатури, цифри, цитиране на лозунги, подкани, надписи, свързани с национал-социализъм, нацизъм, фашизъм, расизъм, екстремизъм, тероризъм, в никове, названия на банди, лична информация и други;
обсъждане на действия на модераторите и Администрацията в непредназначените за това места;
критика, нецензурни и обидни изказвания, изрази с явно несъгласие и недоволство от решенията на Администрацията;
критика, изказване на явно несъгласие, недоволство от нови или вече съществуващи функции на играта, особености на игровия свят.;
регистрация на герои, банди, имена на животни, в които присъства ненормативна лексика, имена, напомнящи имена на представители на Администрацията, забранено е животни да се кръщават на реални хора (ако по името еднозначно може да се определи личността);
публикуване на порнографски и еротически материали, пропаганда на порнография, еротика, а също така обсъждане на теми, свързни с въпроси от сексуален характер;
обиждане или неуважително отношение по адрес на Администрацията или играта като цяло. Наказание за това нарушение: временно или постоянно блокиране на героя.Горепосочени положения се отнасят към всички аспекти на общуване в рамките на играта SofiaWars.com, включително общуването във форума, чата, личните съобщения, настройките на героя или информацията за бандата.
Други случаи

В останалите случаи, които не са посочени по-горе в общите правила за общуване, но които нанасят щети на проекта – решението за налагане на наказание се определя от най-старшия модератор в дадения момент.

В отделни случаи Администрацията има право да предприема по-сурови от описаните наказания по отношение на нарушителите, с цел да се поддържа комфорта на играта за останалите участници в игровия проект.
Възможни наказания

За поддържане положителната атмосфера в играта към нарушителите ще бъдат препдриемани най-различни мерки. В зависимост от нарушението и от наличието на предходни нарушения на героя се използват следните наказания:

изтриване на информацията, която нарушава правилата за общуване;
забрана за общуване на определен период от време (от 15 мин до 1 месец – забрана за писане);
подаряване на подарък с негативен ефект: Каръшки Заек, Прасе;
постоянно намаляване на всички показатели, които могат да се тренират;
затвор за определен срок (от 1 ден до 1 месец);
временно блокиране на акаунта (затвор за 365 дни, в определени ситуации може да се използва блокиране на личните съобщения и достъп до чат за същия период.);
блокиране на акаунта;Всеки случай на нарушаване на правилата се разглежда в индивидуално..

Списък с наказания за нарушения, свързани с вътрешноигровата поща, може да видите тук.

Списък с наказания за нарушения, свързани с публични действия, може да видите тук.

За да предпазите героя си, спазвайте правилата за общуване.

Правила на чата

В чата е позволено:

1. Да се внася позитивизъм в играта

2. Свободно общуване, спазвайте горепосочените правила.

В случаите на възникване на въпроси и конфликти, играчът е в правото си да получи разяснение относно нарушението си чрез лични съобщения от модератора, който го е наказал, а също така и в темата за оплаквания от модератора на чата.В чата се забранява:

1. Да се внася негативизъм в играта.

2. Нарушаване на общите правила за общуване.

3. Употреба на ненормативна лексика, а също така и скрити обиди или други нецензурни изрази, т.е в случаите, когато се замества една или повече букви в нецензурни думи, както и обиждане на други участници на чата.
Наказание: Забрана за писане за 1 час. При повторни нарушения – до 12 часа по преценка на модератора .

4.Създаване на конфликтни ситуации. Провокация.
Наказание: Забрана за изпращане на съобщения в продължение на 30 минути. При повторни нарушения – от 1 до 10 часа по преценка на модератора.

5. Спам/ Флуд.
Наказание: Забрана за изпращане на съобщения в продължение на 30 минути. При повторни нарушения – от 1 до 10 часа по преценка на модератора .

6. Обсъждане на наказанията в чата.
Наказание: Забрана за писане на съобщения за 30 минути .

7.Капс.
Наказание: Забрана за писане на съобщения за 30 минути.

8. Разпространение на реклами и други непозволени линкове – в това правило попадат всички линкове, които нямат отношение към играта..
Наказание: Ако героят е 1-во ниво – Бан, ако е по-високо ниво – забрана за писане в чата за 24 часа

9. Разпалване на етнически конфликти.
Наказание: Ако героят е 1-во ниво – Бан, ако е по-високо ниво – забрана за писане в чата за 24 часа + 4 затвор. При повторни нарушения – 72 часа + затвор 24 часа.

10. Заплаха за саморазправа в реалния живот.
Наказание: Ако героят е 1-во ниво – Бан, ако е по-високо ниво – забрана за писане в чата за 24 часа + 4 затвор. При повторни нарушения – 72 часа + затвор 24 часа.

11. Обида на играч. /Виж Термини: Тролене, Ненормативна лексика, Клевета/
Наказание: Забрана за писане в чата от 1 час, до постоянна забрана, в зависимост от обидата и нарушенията на играча.

12. Писане на латиница
Наказание: Забрана за писане в чата за 15 минути. При повторно нарушение до 6 часа.

Системните обиди в чата се наказват със затвор и увеличено време на забраната за писане. За някои от горепосочените провинения модераторът може да наложи предупреждение преди използване на ефективно наказание.
Оплаквания от действията на модератори

Жалбите от действията на модератори се подават в специална тема във форума. Обсъждането на действията и оценяването на модераторите на друго място е забранено.

Тук ще бъда много кратка и изчерпателна :) Махнете тия темички, че и без това и наказанията са избирателни и клечането в затвора е по симпатия - няма смисъл да заблуждавате хората, че евентуално нещо може да се случи.

От всичко най-ми хареса това как въпросният Виктор се опитва да пренасочва играчи към новата бозичка, макар, че имам съмнение, че и там нещата ще станат като в класика ;)
Или казано в мой стил: "Убав ти е бардака, како, ама са ти грозни парантиите" !!!

И ако някой реши да ме пита защо още играя - играя, защото все още имам приятели тук, защото чат-пат се чудя къде да убия скуката и да не говорим, че в дадени моменти мога да си оправя настроението как някой си излива любовните мъки - кога в профила си, кога във форума - абе по-хубаво ми е тук, вместо да давам пари за цирк :)
И все пак е подло, долно и нечестно към играчи играещи с години и даващи реални пари за играта, да се гаврите и подигравате по такъв гнусен начин с тях !
И да не забравя да попитам Драгия Смехурко - Ти като Администратор на играта с какво се постара да си задържиш играчите, с какво показа уважение към тях и с какво показа, че при неправда могат да се обърнат към Поддръжката за съдействие, без да се окаже, че този, който получи лога не е девер на брата на шурата на братовчеда на Ферхундето ?!
Дано в реалността не попадаш на личност като себе си и тези, който работят с теб, защото повярвай ми - ще ти трябва нещо със зелена рецепта ;)
Предполагам, че темата бързо ще се заключи, ще изчезне, че дори и бан мога да отнеса, ама каквото доиде - знам, че всичко е "Пей си, Пенке ле, кой ли ми те слуша", но пък имах нуждата да се изплюя и някак май ми олекна (или просто си изпиках бирата) ;)
ЗЛОБА ПО ПРИРОДА
Rating: 4.88%
 
Аватар
Кобрето
Новобранец
 
Мнения: 29
Регистриран на: Пет Дек 30, 2011 1:26 am
Has thanked: 0 time
Have thanks: 10 times
Национални знамена:
Bulgaria
Какъв си ти?: Провинциалистка

Re: Май е време да оплюя Форумчето ;)

Мнениеот sa6ou77 » Пет Авг 12, 2016 12:26 am

Чудното е къде са шефовете на палячовците, или както сами се самоопределят- Админи?! Защо никой не ги следи какво правят? В крайна сметка финансово си патят и самите им шефове, а не само ние будалите- играчи. Следенето на всички тези ''правилца'' е повече от елементарно( стига да има някой компетентен орган, разбира се)
Аватар
sa6ou77
Новобранец
 
Мнения: 18
Регистриран на: Вто Юни 21, 2016 4:27 pm
Has thanked: 0 time
Have thanks: 2 times
Какъв си ти?: Софиянец

Re: Май е време да оплюя Форумчето ;)

Мнениеот Кобрето » Пет Авг 12, 2016 11:48 am

Е как къде са - лапат от новата версия, ама да видим до кога и там ще им бъде царството :)
Иначе най-официално каня Смехурко да дойде в моя екип и да види какво прави един оператор на игра, какво значи да бъдеш Администратор и как за неправомерен бан могат буквално да те вкарат в затвора, защото се работи по немски закони и правила :)
Ама заешкото му сърчице няма да устиска на напъна :)
ЗЛОБА ПО ПРИРОДА
Аватар
Кобрето
Новобранец
 
Мнения: 29
Регистриран на: Пет Дек 30, 2011 1:26 am
Has thanked: 0 time
Have thanks: 10 times
Национални знамена:
Bulgaria
Какъв си ти?: Провинциалистка

Re: Май е време да оплюя Форумчето ;)

Мнениеот mause » Пет Авг 12, 2016 11:57 am

Не знам защо се заблуждавате че Тенчев не знае за положението както в класиката, така и в новата... просто не му пука, неговия принцип е да пусне една игра, да я развива макс 2 години и после да я зареже пускайки следващата боза и така...
Аватар
mause
Плъхотрол
Плъхотрол
 
Мнения: 1760
Регистриран на: Вто Яну 17, 2012 7:52 pm
Местоположение: София
Has thanked: 38 times
Have thanks: 229 times
Национални знамена:
Bulgaria
Какъв си ти?: Софиянец

Re: Май е време да оплюя Форумчето ;)

Мнениеот 4ерВенИят КарДинАл » Пет Авг 12, 2016 12:12 pm

Нема закво да те баннат, просто днес, или утре-темата ще е заключена и там свършва Рим.
По думите , на приближени до женките с админски акаунти, в момента играта е БЕЗ НАДЗОР.
Но не се заблуждавайте, че ако напсувате некой от тия с по 200к якост, или протеже на тия с админски, или самите тех, нема да се отзовете в панделата за месец, 2, 3, па може и с червен печат да се сдобиете.
Админите са пряко подчинени на Тенчев, а тия с права на Виктор. Ако достатъчно хора се свържат с Тенчев и го уведомят, не вярвам да не смени Админския състав-но с анонимен и безпристрастен, защото все пак , това бие по неговоя авторитет.
Човек си пати от собствената глупост.
Аватар
4ерВенИят КарДинАл
Редник
Редник
 
Мнения: 163
Регистриран на: Сря Юни 11, 2014 7:47 am
Has thanked: 0 time
Have thanks: 6 times
Национални знамена:
Bulgaria
Какъв си ти?: Провинциалистка

Re: Май е време да оплюя Форумчето ;)

Мнениеот mause » Пет Авг 12, 2016 12:40 pm

4ерВенИят КарДинАл написа:Нема закво да те баннат, просто днес, или утре-темата ще е заключена и там свършва Рим.
По думите , на приближени до женките с админски акаунти, в момента играта е БЕЗ НАДЗОР.
Но не се заблуждавайте, че ако напсувате некой от тия с по 200к якост, или протеже на тия с админски, или самите тех, нема да се отзовете в панделата за месец, 2, 3, па може и с червен печат да се сдобиете.
Админите са пряко подчинени на Тенчев, а тия с права на Виктор. Ако достатъчно хора се свържат с Тенчев и го уведомят, не вярвам да не смени Админския състав-но с анонимен и безпристрастен, защото все пак , това бие по неговоя авторитет.


Извинявай но щом за три години ако не е разбрал какво става в класиката значи не става за шеф, а ако знае и три години оставя нещата така пак не става за шеф... извода е повече от ясен: Всичките мизерии и бъгвания стават със знанието както на админите, така и на техните шефове...
Аватар
mause
Плъхотрол
Плъхотрол
 
Мнения: 1760
Регистриран на: Вто Яну 17, 2012 7:52 pm
Местоположение: София
Has thanked: 38 times
Have thanks: 229 times
Национални знамена:
Bulgaria
Какъв си ти?: Софиянец

Re: Май е време да оплюя Форумчето ;)

Мнениеот Кобрето » Пет Авг 12, 2016 12:47 pm

Естествено, че се знае :lol:
Ама се чудя колко високи връзки имат, че никой за нищо не ги закача :)
Иначе определено вината е в Българското законодателство, защото няма закон, който да защитава виртуалният играч и неговите права - всичко е "мижи да те лажем" :)
За това каня Смехурко да види какво е законодателство на виртуална игра и да видим как ще му се запече изходната точка на хранопровода, ако върши своеволия и получи призовка от немачко :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЗЛОБА ПО ПРИРОДА
Аватар
Кобрето
Новобранец
 
Мнения: 29
Регистриран на: Пет Дек 30, 2011 1:26 am
Has thanked: 0 time
Have thanks: 10 times
Национални знамена:
Bulgaria
Какъв си ти?: ПровинциалисткаНазад към АрхивWho is online

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта

cron