Модератори: naksdy, Форум Модератор
dzaabo написа:Целта им е да дръпнат хора от класика в новата бъгня !
Така като бавят подаръците и си мислят че понеже в новата има и хората от класика ще отидат в новата .
Това лично аз няма да направя .След като приключа със класика видя ли игра на тая фирма ..Ще бягам далече .
А ЗА НОВАТА .... Никога няма да я играя .
То Ицето е виновен че не си поглажда игрите дето е пуснал кой какво прави и не прави в тях ...
Явно човека се е нагушил вече и не му дреме .То Българите сме така .Като се видим в пари и вече не ни дреме за нищо .Вместо като види че един проект върви и да хване да го поддържа а не да го хвърля на боклука със нов подобен ...Сами се прецакват и си бъркат в джобчетата .Райхстага е много прав като ги храниДано му се сбъднат пожеланията ! Ама не само за Виктор а за всички , които са допринесли за това !
roshkoo написа:Новата е в пъти по-добра от старата.. лично мое мнение
mirogone написа:ИЗВИНЯВАМ СЕ НО МОЖЕ ЛИ ДА СПРЕТЕ ДА СПАМИТЕ ТЕМАТА!
Идеята на пускането и е админите да я погледнат и да вземат някакви мерки и да направят нещо.
При нужда често съм виждал мигновенни отговори тук в форума на новата версия от админи а в старата не поради тази причина съм пуснал поста тук.
Спрете да спорите и кълнете и ги оставете да дадът въпрос(когато и да е той).
Мерси
donatevam написа:Преди седмица трябваше да са пуснати.Аз наистина не мога да разбера, защо не си направиха трудна да ги пуснат навреме, има наистина много хора които ще дават пари за дини за да си купят подаръци. Това са нереално лесни пари, но очевидно наистина много ги мързи.
Gashko написа:http://classic.sofiawars.com/player/720429/ Аи млъкнете бе! Ще има подаръци!
GEFORCE написа:Ако гониш два заека, няма да хванеш ни един.
GEFORCE написа:ЩЕ СТАНЕ ДОБРЕ АКО НЯКОИ ИЗПЪЛЗИ ОТ ДУПКАТА СИ И ПУСНЕ ПОДАРЪЦИ
Borisov95 написа:Подаръци ще има за всички от сърце но в новата София тая да мреСигурно това е девиза админите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта