Страница 1 от 1

Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 8:55 pm
от Sf game
Какво става с нашите подаръци ХАДМИНИИ ??? За какво съм вкарвал пари аз в играта та са едни подаръци да не пуснете бе мишкари долни ?!? Ако не пуснете подаръците 60% от класика спират играта и,ако очаквате да започем новия ви проект... Ще го почна кога ме хванете за х*я !!! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА НАПРАВА ТАЗИ ГРЕШКА !!!
Отговаряйте в класика миндита не се правете на сляпи ...

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 10:26 pm
от m1ro0o1998
И в класика ще има подаръци както винаги. А за теб препоръчвам нещо за успокояване.

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:39 pm
от naksdy
Спокойно де, няма нужда от истерии, нецензурни думи и т.н. Всяка година е имало подаръци, не мисля че тази ще бъде пропусната. Изчакайте още няколко дни, преди да си направите харакири.

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:40 am
от HAMPI
Naksdy а едно харакири на тебе искаш ли да ти направиме къде ми се правиш на много остроумна а ?? Виж си първо цвета на ника и тогава си позволявай да отговаряш по този начин да не те разжалвам набързо !!!

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:03 am
от naksdy
Какво се правя на остроумна, мислиш ли че ако излееш една кофа помия по адрес на админите, ще спомогнеш за пускането на подаръците по-рано? Само допълнително изнервяш обстановката. Никога преди не са казвали че ще пуснато еди-кво-си на точно определена дата, не си играч от вчера че да не го знаеш това. Стига взимай тази игра толкова на сериозно, като се появят подаръците няма начин да не разбереш.

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:06 am
от HAMPI
Ти да видя някъде да питам за подаръците ??? Взимам отношение по отговора ти към играча !! Ти влезни малко в положение на играчите че са изнервени че във всички версий на играта подараците са факт а тук не ;)

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:28 am
от naksdy
Добре, какво ми е на отговора към играча? Нито съм тръгнала да споменавам близки и далечни роднини, нито нищо. Че са изнервени играчите е нормално, не е нормално да приканват админите да ги хващат за някои части на тялото, само защото са се позабавили малко. Всяка година се пускат едни и същи теми "кога", става едно мазало във форума, а реално аз не помня година в която подаръците да са били прескочени. Важното е спам да има...

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 6:22 am
от pepibatista

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 9:23 am
от valentin123
Хахааххаах Забавели се малко що за глупости преди 2 години пуснахте подаръци те на 11.12.2014 миналата година на 16 а тази си горно няма да има пълни говеда и не правете сметка че в класиката има повече хора.

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:49 am
от HAMPI
Naksdy понякога като няма какво да кажеш е по добре да замълчиш приеми го като личен съвет от мене ;)

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 5:01 pm
от iavor33
Админите са повече от абсурдни и напълно си заслужават хуленето. В масвар ги пуснаха още миналата седмица. Вчера, ей така от любопитство влязах в новата sofiawars да видя положението какво е.Та там ОЩЕ няма нанозайки. Просто "силните хора" не струват, това е.

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 5:56 pm
от philipeto
Малко сте нагли всичките... не стига, че пуснаха 19то ниво, ми и подаръци искате. Овладейте се малко! :roll:

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 6:22 pm
от GEFORCE
Някъде да виждаш 19-сто ниво?? http://prikachi.com/images/470/7793470V.png

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Съб Дек 20, 2014 10:51 am
от Hatatilta
Нема подаръци ,не сте слушкали тая година и дядо Коледа ви е зачеслил към непослушковците :D :D :D :D
Наксду по някога като решиш да се правиш на интересна и компетентна заради тоя розов цвят чак се не усещаш колко си проста и жалка направо виждам в тебе бившия модератор ване той поне получи прозроние и тегли една на админите ама като те гледам .....добре си освоила занаята на тромпетистите трябва да кандидастваш в духовия оркестър на българската опера :D :D :D :D

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Съб Дек 20, 2014 1:09 pm
от Hatatilta

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Съб Дек 20, 2014 1:33 pm
от HAMPI
Аз не знам Виктор и компания що мълчат като ..... да не казвам кво че само ме дебнат как да ме накажат .... Онзи ден едно си говорихме те друго правят .... Поне за толкова години не се ли научихте че е по-добре да давате някакво инфо когато ви питат клиентите а не да си мълчите и да пускате разни модчета които изобщо никакво инфо нямат ... Излез кажи нещо излъжи ни пак е по-добре отколкото да мълчиш като ..... Или ако няма да има подаръци излез кажи нема да има подаръци и да ви разтовариме сървъра на бързо като спреме ботовете че аман от тия мелета един лаптоп 7 месеца работи нон стоп за да може макроса мелета да прави 24/7 за звезди......

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Съб Дек 20, 2014 3:56 pm
от iavor33
Закривай!

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Съб Дек 20, 2014 4:25 pm
от Reichstag
Викторе, маймуно мръснА , ах ти колко си долен ... дано да си заделил някой лев да имаш , щото само болести те чакат . От ХИВ да не се отървеш ... то пък при мъжката любов не можеш да хванеш пък .... еми кво да ти кажа... ти си знаеш - цялата игра те кълне , се някой клетва ще хванеш и тогава ще се замислиш малко ама ще е късно вече и св. Петър ще те тегли надолу към подземния свят.... червей пъпчасал!

поЗДРАВИ от уя ми и тъжно изкарване на празниците. Дано са изпълнени с много мъка и страдание!

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Съб Дек 20, 2014 4:38 pm
от HAMPI
Както винаги Райхо се е изказал много точно и изчерпателно !! ххъхъхъхъхъ

Re: Подаръците за класика!

МнениеПубликувано на: Съб Дек 20, 2014 4:40 pm
от mause
Reichstag написа:Викторе, маймуно мръснА , ах ти колко си долен ... дано да си заделил някой лев да имаш , щото само болести те чакат . От ХИВ да не се отървеш ... то пък при мъжката любов не можеш да хванеш пък .... еми кво да ти кажа... ти си знаеш - цялата игра те кълне , се някой клетва ще хванеш и тогава ще се замислиш малко ама ще е късно вече и св. Петър ще те тегли надолу към подземния свят.... червей пъпчасал!

поЗДРАВИ от уя ми и тъжно изкарване на празниците. Дано са изпълнени с много мъка и страдание!


Отново брутален... жалко че сега ще ти лепнат някое наказание и няма да можем да ти четем нещата :)