! | Fire Penguin написа: |
Наказание за обида |
Модератори: naksdy, Форум Модератор
! | Fire Penguin написа: |
Наказание за обида |
Gashko написа:Хайде ся кажете ми как може софиянците с по мах 5-6 големи да имат ротвайлери/камиони/яфони апък провинциалистите с по 15 - 20 - 30 - 40 големи да нямат ротвайлери/камиони/яфони ?? + Всички нубове на 2-3-4 левъл да имат яфони , ротвайлери и прочие как може бе *@$*!@*# ?? От сега нататък мамката ви ботове , мултита и да не тие през кЪра !!![]()
![]()
Gashko написа:Хайде ся кажете ми как може софиянците с по мах 5-6 големи да имат ротвайлери/камиони/яфони апък провинциалистите с по 15 - 20 - 30 - 40 големи да нямат ротвайлери/камиони/яфони ?? + Всички нубове на 2-3-4 левъл да имат яфони , ротвайлери и прочие как може бе *@$*!@*# ?? От сега нататък мамката ви ботове , мултита и да не тие през кЪра !!![]()
![]()
maksii написа:те софета даже и големи не вземат тея с по малките нива целат кучето с подараци от 18 снежинки
![]()
теодор петков написа:maksii написа:те софета даже и големи не вземат тея с по малките нива целат кучето с подараци от 18 снежинки
а добро утро най-после някой се е събудил
аз да не мислиш купувам големи
майката му е в малкия от къде мислиш натресках яфона и то от първия малък докато ги пуснаха
ще се сетите как да играете ама късно
теодор петков написа:maksii написа:те софета даже и големи не вземат тея с по малките нива целат кучето с подараци от 18 снежинки
майката му е в малкия от къде мислиш натресках яфона и то от първия малък докато ги пуснаха
maksii написа:теодор петков написа:maksii написа:те софета даже и големи не вземат тея с по малките нива целат кучето с подараци от 18 снежинки
да ти имам късмет аз шарен сумата и малки взех вари пускай тото
ku4eto написа:Ти си провинциалист , не ме интересува какво се е паднало и какво не на другите , нито от кой път. Ще ти кажа , че имам само един телефон , от незнам си колко подаръка. Всичко е въпрос на късмет.
теодор петков написа:ku4eto написа:Ти си шибан провинциалист , не ме интересува какво се е паднало и какво не на другите , нито от кой път. Ще ти кажа , че имам само един телефон , от незнам си колко подаръка. Всичко е въпрос на късмет.
не приятелю не е само доза късмет всичко си е въпрос на тактика
всеки сам си определя своята игра после ревът че това така и инък
не могат да проумеят едно обаче
че в случея с тези подаръци това си е чиста доза законно административно наливане на играчите и го няма в нито един др формат по света на всякъде за да получиш нещо трябва да си платиш
само че в случея те или не умеят или не могат да усвоят правилно това административно наливане
аз в сурския не съм видял от големите нива играч с повече от 20/20 големи-средни
всиско е на малки подаръци и правят фул макс мод на кучета и прочие
тука не е въпрос толкова на късмет
в математиката има едно нещо наречен променлива величина
в случея тука е така
ако за 220 снежинки купуваш голям със 40% шанс можеш срещу тожи рес да купиш 12 малки със по 10% всеки шанс
ето това се опитвам ви обесня
ама на някой хора това им е твърде непонятно
Gashko написа:Trankoly няма нито ротвайлер нито камион вижте колко подаръци има .. инфото е преди 1 ден ся не знам дали има..
3-вълна 4 големи и 1 среден - Ротвайлер и камион http://www.sofiawars.com/player/15909/
2-ра вълна 9 големи 4 средни и 12 малки - яфонА има хора с по 30 големи имат само един Х*И !!!!!!!
Gashko написа:Trankoly няма нито ротвайлер нито камион вижте колко подаръци има .. инфото е преди 1 ден ся не знам дали има..
3-вълна 4 големи и 1 среден - Ротвайлер и камион http://www.sofiawars.com/player/15909/
2-ра вълна 9 големи 4 средни и 12 малки - яфонА има хора с по 30 големи имат само един Х*И !!!!!!!
теодор петков написа:Gashko написа:Trankoly няма нито ротвайлер нито камион вижте колко подаръци има .. инфото е преди 1 ден ся не знам дали има..
добре де
съзнаваш ли че е въпрос на лична тактика,фукня и т.н. дали ще даде на камиона отметката любима и на кучето да е видимо в профила
cska_genocide написа:Gashko написа:Trankoly няма нито ротвайлер нито камион вижте колко подаръци има .. инфото е преди 1 ден ся не знам дали има..
Яд ви е нали , чак от злоба спите с чорабите като злобната алекса (kotty)
Gashko написа:cska_genocide написа:Gashko написа:Trankoly няма нито ротвайлер нито камион вижте колко подаръци има .. инфото е преди 1 ден ся не знам дали има..
Яд ви е нали , чак от злоба спите с чорабите като злобната алекса (kotty)
Не не ме е ядКазвам какво е положението Админите and Софиянците < Провинциалистите
![]()
![]()
![]()
Същото е и да ни лишавате от предметите с цел баланс пак ще си лапате х*я
Mountain King написа:Какво се оплаквате не мога да разбера? Oт 85 човека с ротвайлери, 43 за провинциалисти.. И аз искам много да ми се падне, но не мрънкам..
Gashko написа:Mountain King написа:Какво се оплаквате не мога да разбера? Oт 85 човека с ротвайлери, 43 за провинциалисти.. И аз искам много да ми се падне, но не мрънкам..
Как разбра ,че са 85 човека ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evildaemon2 написа:Gashko написа:Mountain King написа:Какво се оплаквате не мога да разбера? Oт 85 човека с ротвайлери, 43 за провинциалисти.. И аз искам много да ми се падне, но не мрънкам..
Как разбра ,че са 85 човека ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може би като цъкнеш на класация и провериш домашните любимци колко са тренирани на 1388 ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта