Модератори: naksdy, Форум Модератор
NoWaLLz написа:Добре де, като сменяте за N-ти път тия подаръци, не беше и редно поне веднъж да занулите обмяната на телефони и искри срещу снежинки?
Victorch0 написа:NoWaLLz написа:Добре де, като сменяте за N-ти път тия подаръци, не беше и редно поне веднъж да занулите обмяната на телефони и искри срещу снежинки?
Ето тук съм съгласен. Не знам какво копират от руската версия, но там няма такъв лимит.
Ще е хубаво да го премахнат, че все пак не всички имаме желание да наливаме пари в играта. Има си реклами за тази цел.
Поздрави, Виктор
cska_genocide написа:Къде го е нямало този лимит ? Точно в руската игра го има същия лимит , същите подаръци . разберете това е игра на руските разработчици росвар , нашите само я превеждат и подържат затова незнаят нищо какво ще има в подаръци и какво няма да има .
Victorch0 написа:cska_genocide написа:Къде го е нямало този лимит ? Точно в руската игра го има същия лимит , същите подаръци . разберете това е игра на руските разработчици росвар , нашите само я превеждат и подържат затова незнаят нищо какво ще има в подаръци и какво няма да има .
За roswar може и да го има този лимит, но в moswar го няма. Не съм сигурен коя точно версия копират нашите bulgarian admins.
Поздрави, Виктор
cska_genocide написа:Неможе да е само единственно за софиявар , понеже играта е росвар само тука са я превели . Играта се разработва от руснаците , наще и да искат немогат да направят каквото и да е било . Нашите админи само подържат играта и ако немогат да се справят пращат проблема до разработчиците .
http://www.sofiawars.com/player/3/
NoWaLLz написа:Май трябва и теб да блокират от форума обаче
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта